fredag den 17. september 2010

Nyt skud på stammen hos Biludlejnings firmaet One2move

Endnu en ny afdeling afOne2move Biludlejning , ser nu dagens lys - denne gang i Grindsted. I den forbindelse byder One2move Brian Østergaard velkommen som ny Franchisetager. Brian vil stå for den nye afdeling, som slår dørene op torsdag d. 23. september, og her bydes pressen også velkommen til officiel åbning klokken 11.00.

Hos One2move i Grindsted starter man ud med tre til fem udlejningsbiler i kategorierne små og store personbiler samt kassevogne. Da behovet i området forventes at være stigende, vil afdelingen inden for tre til seks måneder, have op mod otte nyere og brugte biler til udlejning. Afdelingen får adresse på Baldersvej 2 i Grindsted, og medarbejderne kan træffes på telefonnummer 60 61 21 44.

Konceptet er klart
Flemming Hebsgaard fra One2move fortæller, at konceptet bag One2move biludlejning er soleklart. Vi tilbyder, at du i dit nærområde kan leje et transportmiddel i høj kvalitet til en yderst fornuftig pris. Og alle skal kunne være med - uanset størrelsen på budgettet , forklarer Flemming Hebsgaard. Er man på udkig efter en luksuriøs mærkevare eller har man bare lyst til at køre i en nyere bil, kan man også, mod en mindre merpris, leje den hos One2move. Vi stiller til enhver tid et transportmiddel til kundens rådighed, så man kan komme fra A til B. Sagt på en anden måde; vi tilbyder regulære biler til regulære priser, der ligger fra 299 kroner for en dag eller fra 1399 kroner for en hel uge , tilføjer Flemming Hebsgaard.

Sikkerhed og drift en selvfølge

Idéen til One2move er hentet fra USA, hvor lignende koncepter har eksisteret i adskillige år. De biler, der udlejes hos One2move, kan have nogle år på bagen, men de er altid pæne og rene både ind- og udvendig. På samme måde er bilerne altid nysynede og korrekt forsikrede. One2move ser det også som en selvfølge, at bilernes drifts- og sikkerhedsmæssig stand er i top.

Rivende udvikling

I dag er One2move repræsenteret i Danmark med mere end 40 afdelinger, der hver dag udlejer op mod 250 biler. Vi oplever således, trods finanskrisen, en rivende udvikling, og vi har hele tiden fokus på at videreudvikle på vores koncept afslutter Flemming Hebsgaard.

Læs mere her

tags:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar