torsdag den 9. september 2010

Digitale medier til bilen er nu en realitet

På den internationale radioudstilling IFA 2001 i Berlin introducerede Blaupunkt produkter og bilvenlige multimedialøsninger, der nu for alvor anvender de muligheder, som digital teknologi giver.

Blaupunkt går nye veje med TravelPilot DX–N Online. Med denne variant af et avanceret navigationssystem kan bilisterne ikke blot navigere, men også få adgang til adskillige teletjenester og ruteplanlægnings–informationer. Med den nye TravelPilot DX–V er en 16:9 monitor "widescreen" blevet specielt udviklet. Det betyder, at bilisten nu har en ruteguide med synlig og flytbar skærm for optimal fleksibilitet.

På Blaupunkt–standen skal særligt fremhæves den innovative OnlinePilot: En praktisk hightech løsning, der opfylder de meget forskellige kommunikations– og informationskrav på ruten lige fra radiolytning og telefonering til internetadgang og e–mail–tjenester samt navigation. OnlinePilot forventes på markedet allerede ultimo 2002. Woodstock DAB52 er den første autoradio i verden, der med DAB og MP3 kombinerer to digitalteknikker i ét kabinet. Med undtagelse af få komponenter er det en helt digital autoradio, der let kan monteres i standard–radioskakten i enhver bil.

Som den første udbyder i verden præsenterede Blaupunkt på IFA 2001 en bilvenlig afspiller til MP3–musik. Den leverer underholdning i op til 18 timer fra sin miniharddisk. Den nye Compact Drive MP3 kan tilsluttes næsten alle autoradioer og kræver kun et minimum af installationsplads. I Skyline serien findes modellen Los Angeles MP71 som den første cd–tuner med MP3–afspiller. Begge produkter ventes på markedet sidst på året 2001.

Velocity, det unge mærke inden for lyd fra Blaupunkt, har fået et nyt medlem af familien: Velocity VDP01–MP3, en digital signalprocessor med integreret afspilningsmulighed af MP3–filer. Den kan nemt indbygges i en standard DIN–skakt og er en selvstændig løsning, der kan kombineres med alle autoradioer. Informationerne kommer via et chipkort med de komprimerede MP3–musikfiler, hvor det populære MultiMediaCard (MMC) anvendes som lagermedium.

Bilister såvel som passagerer kan nu få individuelt tilpassede underholdningspakker med det avancerede system InCarVideo. Det er en signalkonverter, som kan tilbyde muligheder lige fra den mobile tv–modtager, dvd–afspilleren og videospil til navigation.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar