onsdag den 8. september 2010

Autoradio med indbygget telefon

Blaupunkt kombinerer CarHiFi og GSM900 mobiltelefon

Blaupunkts nye RadioPhone generation 2000 skal nok vække fortjent opmærksomhed hos de fleste bilister. Det vil sige alle dem, der ønsker en førsteklasses autoradio og som har brug for at telefonere, mens de kører bil. Med Antares T60 RadioPhone er den sidste nye CarHiFi og GSM900 mobiltelefon teknologi kombineret i èn enkelt enhed, der passer perfekt ind i enhver bil. Med Antares T60 følger en håndfri mikrofon og som ekstraudstyr en kombineret radio/GSM–antenne.

Sikkerhed og komfort
I Danmark og mange andre lande er det ulovligt at køre bil og tale i mobiltelefon samtidigt. Med Antares T60 RadioPhone og den håndfri betjening øges både sikkerheden og betjeningskomforten, når der ringes til og fra bilen. Telefonen er altid i handsfree mode og bilisten kan derfor holde begge hænder på rattet.

Telefonsamtaler i bilen
Opkald kan ske via fjernbetjeningen på rattet. Ligesom der kan vælges en radiostation i radiomode, er der nu også frit valg mellem 10 telefonnumre. Under opringningen skruer radioen automatisk ned for lyden og den indkommende stemme høres over bilens originale højttalere. Såfremt man ønsker det, bliver samtalen afbrudt af vigtige trafikmeddelelser.

Ren og klar samtale
Antares T60 har 8 watt sendeeffekt, hvor normale mobiltelefoner kun har 2. Den nyudviklede fuld duplexoverførelse garanterer en ren og klar samtale begge veje, som er sikret med EFR (Enhanced Full Rate). Dermed er det også muligt at sende og modtage SMS beskeder (Short Message Service) og støttefunktioner som "call waiting" mellem konferencer og samtaler mellem flere personer.

Dobbeltkort
Med et dobbeltkort kan bilister som allerede har en mobiltelefon bruge samme telefonnummer til både mobiltelefonen og RadioPhone.

Tyverisikring
Antares T60 RadioPhone er dobbeltsikret mod tyveri. Sikkerhedskoden på autoradioen blokerer hele anlægget samtidig med at der er PIN–kode til telefonen.

46 faste stationer
Antares T60 vælger selv de 9 stærkeste sendere via RDS. Der kan fordeles på 46 faste radio–stationer (FM, MB, LB). De 4x40 watt og 4–kanals Preamp–Out leverer rigelig Power til musik og gør det muligt at tilslutte Multi CD–boks.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar