fredag den 3. september 2010

Årets mekaniker skruede med på toppfofessionelt raceteam

Årets Meakniker Christoffer Biel Christensen var en del af det professionelle race-team for Porsche under Porsche Super Cup 2010, som var en del af det belgiske Formel 1 Grand Prix.

Når den sorte Porsche GT3 skal gøres klar til Porsche Super Cup, skruer Porsches race-team op for tempoet.

Det fik danske Christoffer Biel Christensen at mærke, da han den sidste weekend i august var en del af race-teamet op til det store løb. Til daglig arbejder Christoffer som mekaniker på Porsche Center Jylland. Han blev kåret som Årets Mekaniker af Dansk Metal og Dansk Autosports Union, DASU. Præmien var opholdet hos Porsches race-team.

Christoffer var med race-teamet både under og efter løbet, men også tre dage før. Her indgik han på holdet på lige fod med de andre Porsche-mekanikere.

Han hjalp med at stille paddock'en (det midlertidige værksted) op, pakke værktøj ud, sætte dæk af og på, tjekke tryk, køre reserve- og regndæk til pitten og ellers gøre Porschen ren og klar.

"I dagene i forvejen havde de ikke helt så travlt, men tempoet røg godt nok i vejret i timerne op til løbet. Det var superfedt at opleve", siger Christoffer Biel Christensen. Han skulle også dirigere alle de deltagende Porscher fra de andre lande ud på banen til opstartspositionerne.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar